2:0
1 : 0 Torinfos in de Ticker Roman Bezjak 38. / Schot met rechts
2 : 0 Torinfos in de Ticker Roman Bezjak 79. / Schot met rechts  (Yordan Minev)

90'
PSV verliest kansloos in Bulgaren door twee doelpunten van aanvaller Roman Bezjak. Daardoor moeten de Eindhovenaren in de laatste groepswedstrijd nog vol aan de bak om plaatsing voor de volgende ronde te bewerkstelligen.
90'
90'
Wissel in bij PFC Ludogorets Razgrad -> Ivan Stoyanov
90'
Wissel uit bij PFC Ludogorets Razgrad -> Virgil Misidjan
90'
Extra speeltijd bedraagt drie minuten.
90'
Gele kaart voor Juninho Quixadá (PFC Ludogorets Razgrad). Invaller gooit de bal weg nadat er al gefloten is en dat mag niet.
89'
Wissel in bij PFC Ludogorets Razgrad -> Fábio Espinho
89'
Wissel uit bij PFC Ludogorets Razgrad -> Svetoslav Dyakov
87'
Gele kaart voor Karim Rekik (PSV Eindhoven). De verdediger gaat te hard het duel in en verschijnt ook in het boekje van arbiter Rizzoli.
85'
Het is pijnlijk om te zien hoe simpel de thuisploeg de bal van voet tot voet laat gaan, zonder dat er ook maar een PSV'er in de buurt is. Bulgaren eigenlijk geen moment in de problemen geweest en zijn door de zege groepswinnaar.
82'
Wissel in bij PFC Ludogorets Razgrad -> Juninho Quixadá
82'
Wissel uit bij PFC Ludogorets Razgrad -> Roman Bezjak
80'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Zakaria Bakkali
80'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Memphis Depay
79'
Doelpunt voor PFC Ludogorets Razgrad, 2:0 door Roman Bezjak. Wedstrijd definitief gespeeld na het tweede doelpunt van de aanvaller. De spits krijgt te veel vrijheid en tikt een strakke voorzet achter een kansloze Zoet.
75'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Florian Jozefzoon
75'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Jürgen Locadia
73'
Weer een kans voor de thuisploeg. Niet besteed aan Marcelinho, die naar verluidt in de belangstelling staat van Vitesse. De middenvelder mikt de bal over het doel van PSV.
69'
PSV komt er voetballend niet aan te pas. De meest creatieve man in het elftal, Adam Maher, komt slecht sporadisch aan de bal. En de spaarzame keren dat de middenvelder in balbezit is, doet-ie daar te weinig mee.
65'
Trainer Cocu lijkt zich bij een nederlaag te hebben neergelegd, gezien de defensieve wissel. Oefenmeester ziet ook dat de thuisploeg beter is en hoopt de schade met het inbrengen van een verdediger beperkt te houden.
63'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Zanka
63'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Luciano Narsingh
58'
PSV-trainer Phillip Cocu heeft verschillende spelers de dugout uitgestuurd voor een warming-up, maar wisselt voorlopig nog niet. Opmerkelijk gezien het spelbeeld, want de bezoekers worden in de tweede helft onder de voet gelopen.
54'
Geel-rode kaart voor Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven). De verdediger kan vroegtijdig gaan douchen na een domme overtreding rond de middenlijn.
50'
Depay mag aanliggen voor een vrije trap vanaf ruim dertig meter. Zijn zwabberbal mist alle richting, waardoor doelman Stoyanov niet in actie hoeft te komen.
47'
Na een aardige actie van Misidjan kan Bezjak uithalen. Ditmaal schiet de doelpuntenmaker niet met scherp, want zijn inzet gaat hoog over.
46'
45'
Rust in Bulgarije, waar Ludogorets Razgrad met 1-0 leidt tegen een zwak PSV. De Eindhovenaren overtuigen nog niet en kregen slechts twee kleine kansjes.
45'
43'
Gele kaart voor Stijn Schaars (PSV Eindhoven). De aanvoerder van PSV ontvangt ook een prent wegens commentaar op de leiding.
40'
Gele kaart voor Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven). Verdediger vloert zijn landgenoot Misidjan en wordt op de bon geslingerd.
38'
Doelpunt voor PFC Ludogorets Razgrad, 1:0 door Roman Bezjak. Bij de eerste echte kans is het direct raak voor de thuisploeg. De pass van Zlatinski bereikt de aanvaller, die Rekik uitkapt en de bal langs Zoet schiet.
33'
Weer is het Narsingh die voor gevaar zorgt. De voorzet van de international is net iets te hard, waardoor Locadia bij de tweede paal een teenlengte tekort komt om de openingstreffer te produceren.
30'
PSV speelt vanavond tegen Ludogorets de vijfentwintigste officiële wedstrijd van dit seizoen. Van de vorige vierentwintig duels won PSV er tien, speelde het zeven keer gelijk en verloor het er zeven. Het doelsaldo: veertig goals voor en vijfentwintig tegen. Lees hier alle feiten en weetjes over deze wedstrijd.
26'
Meeste balbezit is voor de gasten, maar gevaarlijke momenten voor het doel van doelman Stoyanov zijn er nauwelijks. Thuisploeg verdedigt goed en wacht op de fout van de tegenstander.
22'
De Italiaanse arbiter floot afgelopen seizoen nog de finale van de Champions League tussen Bayern München en Borussia Dortmund (2-1).
21'
De Bulgaarse Piet Paulusma heeft voorspeld dat het vanavond nog gaat sneeuwen in Razgrad. Daarom heeft arbiter Rizzoli gekozen voor een rode wedstrijdbal.
18'
Van de laatste acht officiële duels die PSV speelde, won het er slechts één, thuis tegen Dinamo Zagreb. Dat is ook het enige duel waarin PSV vaker dan één keer wist te scoren. Van de laatste acht officiële duels eindigden er drie in een gelijkspel.
15'
Misidjan tracht een vrije trap achter doelman Zoet te krullen, maar zijn schot wordt aangeraakt en verdwijnt achter. Corner levert geen gevaarlijk moment op.
13'
Eerste gevaar voor het doel van Ludogorets is een feit. Narsingh breekt op de rechterflank door en legt de bal strak terug op Depay. Door het slechte veld kan de buitenspeler niet lekker uithalen, waardoor zijn inzet hoog over gaat.
10'
PSV speelt vanavond tegen Ludogorets het 41e duel in de Europa League (kwalificatiewedstrijden niet meegerekend) en is daarmee koploper in Europa als het gaat om Europa League-wedstrijden.
8'
PSV probeert van achteruit te voetballen, maar komt niet verder dan de middenlijn. Thuisploeg houdt de ruimtes klein, waardoor de Eindhovenaren het lastig hebben.
5'
Vijf minuten gespeeld, maar nog geen kans genoteerd. Beide elftallen tasten af en kiezen voor de breedte- in plaats van dieptepass, waardoor het spel nog weinig opwindend is.
3'
Ludogorets is met tien punten al zeker van de volgende ronde van de Europa League. PSV heeft drie punten minder en moet daardoor nog aan de bak, aangezien nummer drie Tsjornomorets ook nog kans heeft op Europese overwintering.
1'
Aanvang wedstrijd. Ludogorets heeft afgetrapt, de wedstrijd is begonnen.
De spelers van beide elftallen hebben de handen geschud in het vrijwel lege stadion van Ludogorets. Gezien de temperatuur is dat niet gek. -6, zo geeft de thermometer aan.
Goedenavond en welkom bij het duel tussen Ludogorets Razgrad en PSV in de strijd om de Europa League. Mijn naam is Joep van Run en ik doe vanavond verslag van deze wedstrijd in groep B. Aftrap van deze confrontatie in de Bulgaarse stad Razgad. Onder de knop ‘opstelling’ zijn de opstellingen van beide elftallen te vinden.
De ontmoeting in Eindhoven eerder dit toernooi eindigde in een verrassende nederlaag voor PSV. In het Philips Stadion werd met 0-2 verloren. Grote man aan de kant van de bezoekers was Virgil Misidjan, de Nederlandse buitenspeler van de Bulgaren. Vorig seizoen speelde hij nog in de marge bij degradant Willem II, maar met een doelpunt was hij van doorslaggevende waarde voor zijn ploeg. De vleugelflitser begint vanavond zoals verwacht in de basisopstelling. De andere Nederlander in de selectie van de thuisploeg, Mitchell Burgzorg, niet.
PSV is door de eerdere nederlaag gewaarschuwd. Dat beseft ook trainer Phillip Cocu, die kiest voor een middenveld met Ola Toivonen, Adam Maher en Stijn Schaars. Die zelfde drie middenvelders konden afgelopen zaterdag niet voorkomen dat PSV in eigen huis gelijkspeelde tegen sc Heerenveen. “Maar als je zoals zaterdag tegen sc Heerenveen 75 procent balbezit hebt, dan is dat een goede basis”, zei Cocu tegenover Omroep Brabant. „Als ploeg moeten we daar gewoon meer rendement uit halen.”