17.10.2016 11:00

Drietal zorgt voor frustratie bij Jong AZ

Fred Friday waagt een schot op doel voor Jong AZ tijdens de wedstrijd tegen AFC. (16-10-2016)
Fred Friday waagt een schot op doel voor Jong AZ tijdens de wedstrijd tegen AFC. (16-10-2016)

Fred Friday, Mats Seuntjens en Levi García hebben zich niet populair gemaakt bij Martin Haar. De hoofdtrainer van Jong AZ had de spelers tot zijn beschikking tegen AFC (2-2). Maar het drietal liet in de eerste helft een tegenvallende indruk achter.

"Gewoon schandalig, ze zetten me gewoon in mijn hemd en daar heb ik geen trek meer in", zo toont de coach zich kritisch tegenover TweedeDivisie. "Dat heb ik ze in de rust ook gezegd en in de tweede helft was het beter. Als je met Jong AZ meedoet, dan moet je zorgen dat je laat zien dat John van den Brom je de volgende keer weer moet meenemen met het eerste. Dan moet je vooropgaan in de strijd."

"John kent mijn mening en heeft zelf ook deze wedstrijd gezien. Als dergelijke spelers niet bereid zijn om met plezier voor Jong AZ te spelen, om duels te winnen en om te schakelen, dan kunnen ze misschien beter op zondagmiddag gewoon knetterhard vijf tegen vijf trainen. Wat dat betreft heeft Robert Mühren het afgedwongen dat hij nu weer een kans krijgt en grijpt in het eerste."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner