23.06.2015 19:56

Ajacied keert terug in basis Jong Denemarken

Viktor Fischer kende een kort seizoen vanwege een zware blessure, maar aan het einde van het voetbaljaar staat hij er voor Jong Denemarken. De aanvaller speelt mee in de wedstrijd tegen gastland Jong Tsjechië op het Europees Kampioenschap voor spelers onder de 21. (17-06-2015)

Het wordt een belangrijke avond bij de laatste groepswedstrijden in poule A van het EK onder 21 jaar in Tsjechië. Alle vier de clubs maken kans op een plek in de halve finale. Zo ook de huidige nummer vier Servië en nummer drie Denemarken. Laatstgenoemde land start dinsdagavond weer met Viktor Fischer.

In de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Duitsland mocht de Ajacied slechts de laatste twintig minuten zijn opwachting maken. Nu krijgt hij de voorkeur boven Pione Sisto. Verder starten bij de Denen ook vedette Pierre-Emile Højbjerg en Riza Durmisi. Verdediger Durmisi vervangt de geschorste Jonas Knudsen.

Bondscoach Mladen Dodic van Servië voert ook enkele wijzigingen door in zijn basisopstelling. Zo begint onder andere Aleksandar Cavric in de voorhoede ten koste van Slavoljub Srnic. Oogappel Filip Djuricic en enige doelpuntenmaker tot nu toe begint ook vanaf minuut één.