06.11.2014 23:39

Drie doelpunten De Guzmán voor Napoli

Jonathan de Guzmán heeft donderdag met drie doelpunten de hoofdrol voor zich opgeëist bij Napoli in de Europese wedstrijd tegen BSC Young Boys. De Nederlandse middenvelder opende op slag van rust de score in Stadio San Paolo met een schitterend doelpunt.

De Guzman schoot de bal vanaf de linkerflank met een prachtige krul over doelman Yvon Mvogo van de Zwitserse club. In de 65e minuut maakte De Guzman de tweede van SSC Napoli en vlak voor tijd ook de derde: 3-0.

In dezelfde groep I in de Europa League won Sparta Praag met 4-0 van Slovan Bratislava, onder meer dankzij twee doelpunten van David Lafata. Napoli en Sparta Praag hebben na vier wedstrijden allebei negen punten, Young Boys doet met zes punten ook nog mee om een plek bij de bovenste twee. Het puntloze Slovan Bratislava is uitgeschakeld.