10.02.2014 14:52

PSV blij met Park

Ji-Sung Park heeft een aantal sterke wedstrijden achter de rug. Tijdens de winstpartijen tegen SC Cambuur en FC Twente was hij één van de sterkhouders. De Zuid-Koreaan krijgt daardoor erkinning van zijn ploeggenoten.

"Buiten het loopvermogen is hij ook enorm slim. Hij weet precies waar hij moet staan, tweede ballen vallen altijd voor zijn voeten en hij heeft altijd een goed vervolg. Je merkt aan hem dat hij op het hoogste niveau heeft gespeeld. Hij staat met een glimlach op het veld, omdat hij altijd controle over de situatie heeft”, zegt Stijn Schaars in gesprek met De Telegraaf.

"Ji geeft iets extra’s aan het team doordat hij niet kan ophouden met lopen. Buiten het veld is hij rustig en zegt hij niet veel, maar hij heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. In het veld weet hij precies wat nodig is”, aldus Oscar Hiljemark. 

"Als je ziet wat Park op zijn leeftijd laat zien. Dat is geniaal. Je ziet hem rennen, vliegen, tackelen. Daar heb ik groot respect voor”, prees ook Jeffrey Bruma de routinier. "Park is een speler die alles heeft meegemaakt. Die weet wanneer je een stapje extra moet doen, wanneer je vrije man moet zijn, wanneer je de rust in het spel moet houden.”

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner