05.02.2014 16:41

Van Zweden: "Jol buiten Steijn enige optie voor ADO"

Als het aan John van Zweden ligt, dan wordt Martin Jol de opvolger van de vandaag ontslagen Maurice Steijn. Mocht Jol niet beschikbaar zijn, dan is Steijn de beste optie, aldus mede-eigenaar van Swansea City en ADO-supporter in hart en nieren.

"Laat ik vooropstellen, ik ben een groot fan van Steijn, maar ik weet ook dat het op deze manier niet langer door kan gaan. Het voetbal is niet om aan te zien', zegt Van Zweden tegen Voetbal International. "Maar wat is het alternatief? Er is geen geld voor een afkoopsom en een nieuwe trainer. Misschien dat Jol ons kan helpen?"

"Martin heeft op dit moment geen club en voor het geld hoeft hij niet te doen", legt de Hagenaar uit. "Hij moet Mark van der Kallen (grootaandeelhouder van ADO, red.) bellen en zeggen dat hij erin stapt. Alleen in dat geval moeten ze Steijn ontslaan. Voor een andere grote naam is namelijk geen geld." Jol was in het verleden al eens in beeld als hoofdtrainer van ADO. Tot een overeenkomst leidde het echter niet. Dit seizoen begon Jol als manager van Fulham. In december werd de Nederlander ontslagen vanwege de slechte prestaties. 

Voetbal.com

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner