29.01.2014 12:09

Huntelaar denkt nog lang niet aan stoppen

Klaas-Jan Huntelaar is terug en vierde zijn rentree afgelopen weekend met een treffer in het met 3-0 gewonnen duel tegen Hamburger SV. De 30-jarige Achterhoeker heeft nog lang niet genoeg van zijn voetbalcarrière.

"Ik wil tot mijn veertigste doorgaan. Ik zou nog tien jaar willen spelen", zegt de aanvaller van Schalke 04 in tegen Duitse Bild. "Ik voel me nog jong en fit. Ik zie er ook nog niet oud uit. Toch?" Huntelaar maakte zondag na ruim vijf maanden blessureleed zijn rentree bij Schalke. De Nederlandse spits liep in augustus tegen VfL Wolfsburg een knieblessure op en die hield hem de rest van het kalenderjaar aan de kant.

Huntelaar kan nog niet zeggen hoe hij de toekomst voor zich ziet. "Ik heb nog een contract voor 1,5 jaar. Ik denk dat ik een half jaar voordat het afloopt beslis hoe het verder gaat. Momenteel telt alleen Schalke voor mij en de rest van het seizoen." Der Hunter speelde naast Schalke 04 ook voor PSV, De Graafschap, AGOVV, sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid en AC Milan. Daarnaast kwam hij zestig keer uit voor het Nederlands elftal, waarin hij 34 keer wist te scoren.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner