23.01.2014 14:27

Southampton schorst Osvaldo

Dani Osvaldo (m.) in duel met Davide Santon (l.) en Mike Williamson (r.) tijdens Newcastle United - Southampon. (14-12-2013)
Dani Osvaldo (m.) in duel met Davide Santon (l.) en Mike Williamson (r.) tijdens Newcastle United - Southampon. (14-12-2013)

Pablo Osvaldo is voor twee weken geschorst door zijn club Southampton. Reden is een incident op het trainingsveld. Dat melden The Saints donderdag op haar clubwebsite.

"Southampton Football Club heeft vandaag aanvaller Dani Osvaldo voor twee weken geschorst, wegens een incident tijdens een training op Staplewood. De club heeft snel gehandeld omdat zij van mening is dat er een schending is van de gedragsregels. Southampton zal verder niet ingaan op de kwestie", was het statement dat de club maakte.

De geboren Argentijn werd bij zijn vorige club, AS Roma, ook al eens geschorst voor een vergelijkbaar incident. In 2011 kwam hij na het verlies tegen Udinese in een woordenwisseling met Erik Lamela terecht. Osvaldo werd onlangs voor drie wedstrijden geschorst en kreeg een boete van veertigduizend pond wegens een harde tackle tijdens het treffen met Newcastle United in december. Sindsdien is hij niet meer in actie gekomen voor Southampton.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner