21.01.2014 12:44

Ruildeal Vučinić - Guarín bijna afgerond

Mirko Vučinić (l.) haalt uit tijdens de wedstrijd tegen Fiorentina. (09-02-2013)
Mirko Vučinić (l.) haalt uit tijdens de wedstrijd tegen Fiorentina. (09-02-2013)

Mirko Vučinić en Fredy Guarín ruilen zo goed als zeker van club. De onderhandelingen tussen Juventus en Internazionale zijn zo goed als afgerond.

Alessandro Lucci, zaakwaarnemer van Vučinić, bevestigde aan Football-Italia.net dat het niet lang meer gaat duren. "We moeten wachten, maar hopelijk niet lang meer." Volgens Gazzetta dello Sport is Vučinić er al uit met Inter en heeft hij een akkoord over een contract tot 2016. 

Een opmerkelijk deal, aangezien Juventus met Paul Pogba, Arturo Vidal, Andrea Pirlo en Claudio Marchisio al een aantal sterke middenvelders heeft. Wellicht gaat De Oude Dame ervan uit dat één van eerdergenoemde middenvelders tijdens de huidige transferperiode vertrekt. Pogba en Vidal worden al tijden in verband gebracht met Manchester United.

Voor Vučinić is dit een ideale deal. Sinds de komst van Fernando Llorente en Carlos Tévez is de Montenegrijn steeds minder aan spelen toegekomen. Inter neemt het komend weekend op tegen Catania, terwijl voor Juve de uitwedstrijd tegen Lazio Roma op het programma staat.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner