16.01.2014 11:00

Van Deelen op huurbasis naar Dordrecht

Jordy van Deelen speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. Dordt huurt de rechtsback van Feyenoord. Dat melden de Rotterdammers donderdag op hun website.

Van Deelen heeft in Rotterdam nog een contract tot het einde van het seizoen, maar Feyenoord heeft een optie om het contract met één jaar te verlengen. De 20-jarige verdediger speelde eerder al op huurbasis voor Excelsior. Van Deelen is alweer de derde huurling die Dordrecht komt versterken. Youri Loen (NEC) en Robin Gosens (Vitesse) gingen hem voor. Sem de Wit werd daarnaast overgenomen van Almere City.

"Vanwege de grote concurrentie kwam Jordy bij ons niet aan spelen toe", lichtte technisch directeur Martin van Geel de huurovereenkomst toe. "Daarom geven we hem de ruimte om elders meer speelminuten op te doen. Deze stap gunnen we hem van harte, want Jordy is een fantastische prof. We hopen dat hij zijn carrière in de top van de Jupiler League een nieuwe impuls kan geven."

Van Deelen speelde dit seizoen één wedstrijd voor De Stadionclub. Tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente mocht hij vanaf de aftrap beginnen. Een succes werd zijn debuut in het shirt van Feyenoord niet. De Rotterdammers verloren met 4-1 en Van Deelen mocht na 57 minuten spelen vertrekken met direct rood.

 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner