03.04.2017 14:41

Feyenoord hoopt op Jørgensen en Karsdorp

Nicolai Jørgensen (r.) verlaat al vroeg geblesseerd het veld tijdens het competitieduel Ajax - Feyenoord (02-04-2017).
Nicolai Jørgensen (r.) verlaat al vroeg geblesseerd het veld tijdens het competitieduel Ajax - Feyenoord (02-04-2017).

Nicolai Jørgensen en Rick Karsdorp vielen zondagmiddag tijdens het competitieduel met Ajax (2-1 nederlaag) geblesseerd uit, maar Feyenoord hoopt desondanks dat het tweetal woensdagavond inzetbaar is.

Jørgensen moest De Klassieker al na elf minuten staken. De Deense spits werd vanwege hamstringklachten vervangen door Michiel Kramer, die in de slotfase verantwoordelijk was voor de enige Rotterdamse treffer in de Amsterdam ArenA. Karsdorp had last van knieklachten en werd tijdens de rust vervangen door Renato Tapia. Uit een MRI-scan bleek maandag dat Karsdorp een minimale verrekking aan zijn knieband heeft opgelopen.

Het meespelen van het tweetal aankomende woensdag tegen Go Ahead Eagles leek onwaarschijnlijk, maar Feyenoord hoopt op een medisch wonder. "De klachten van het tweetal zullen de komende dagen nader worden bekeken en behandeld door de medische staf van Feyenoord. Voor beide spelers geldt dat per dag zal worden bekeken wanneer ze weer inzetbaar zijn", aldus de Rotterdammers in een officieel statement op de clubsite.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner