01.03.2017 14:01

'Conte keert na één seizoen terug naar Italië'

Het dienstverband van Antonio Conte bij Chelsea duurt mogelijk maar één seizoen. De Italiaanse trainer, die tussen 2014 en 2016 de leiding had over de Italiaanse nationale ploeg, kan namelijk terugkeren naar de Serie A.

Volgens het Italiaanse Tuttosport is Internazionale geïnteresseerd in de coach en heeft Conte inmiddels zijn jawoord aan de Italiaanse club gegeven. Er ligt in Milaan een contract voor vier seizoenen klaar en de coach kan bij Inter vijftien miljoen euro per seizoen verdienen, weet het Italiaanse medium. De transfer is echter nog niet helemaal in kannen en kruiken. 

De clubleiding van Inter moet namelijk nog een akkoord zien te krijgen met Chelsea om Conte los te weken. De Suning Holdings Group, dat een merendeel van de aandelen van Inter in handen heeft, zou momenteel onderhandelen met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich. Conte is bezig aan een uitstekend eerste seizoen in de Premier League. Chelsea is namelijk koploper in Engeland en heeft een straatlengte voorsprong op de nummer twee Tottenham Hotspur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner