12.01.2017 19:58

Onbegrip bij Bruns over reactie Heracles-fans

Thomas Bruns draagt de aanvoerdersband in het duel tussen Heracles Almelo en NEC Nijmegen. (02-12-2016)
Thomas Bruns draagt de aanvoerdersband in het duel tussen Heracles Almelo en NEC Nijmegen. (02-12-2016)

Thomas Bruns is nog altijd verbaasd over het gedrag van de supporters van Heracles Almelo. De middenvelder werd eind 2016 uitgefloten door de eigen aanhang in het duel met Go Ahead Eagles (2-1) en snapt daar niets van.

Bruns werd in het duel vroegtijdig naar de kant gehaald door Heracles-trainer John Stegeman. Bij het verlaten van het veld volgde er een fluitconcert vanaf de tribunes in het Polman Stadion. "Ik schrok er ook van. Ik heb altijd honderd procent gegeven voor de club en in elke wedstrijd. Heracles is mijn club, het is zuur als het voor mij was bedoeld", vertelt Bruns in gesprek met TC/Tubantia.

De aanvoerder van de club uit Almelo laat wel weten er niet van wakker te hebben gelegen. "Dat niet, ik heb het er wel met de andere jongens over gehad na afloop", bekent de 25-jarige Bruns. "Zij hadden het ook gehoord en snapten het ook niet. Ik had het niet verwacht. Het enige wat ik dan kan doen is de wedstrijd erna proberen te laten zien dat ze ongelijk hebben."

Bruns laat verder nog weten niet tevreden te zijn over hoe hij in de eerste seizoenshelft heeft gespeeld. "Arouca-thuis en Sparta-thuis voor de beker waren mijn beste wedstrijden. Ik heb veel zesjes gehaald, terwijl mensen mogen verwachten dat ik een 6,5, een 7 of een 7,5 haal. Mijn ontwikkeling gaat minder hard, ik kan nog veel leren. Op mijn leeftijd moet je als speler nog grote sprongen maken, maar die heb ik de afgelopen maanden niet gemaakt", besluit de middenvelder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner