03.01.2017 12:03

Nog geen concrete interesse voor Nakamba

Gregor Breinburg (l.) wint het kopduel van Marvelous Nakamba (r.) tijdens de wedstrijd NEC - Vitesse. (23-10-2016)
Gregor Breinburg (l.) wint het kopduel van Marvelous Nakamba (r.) tijdens de wedstrijd NEC - Vitesse. (23-10-2016)

Marvelous Nakamba staat naar verluidt in de belangstelling van Everton, RSC Anderlecht, Hamburger SV en VfL Wolfsburg, maar er heeft zich nog geen enkele club officieel gemeld in Arnhem voor de middenvelder uit Zimbabwe.

"Er is nog geen concrete interesse", vertelt Mohammed Allach, technisch directeur van de Arnhemmers, in gesprek met Omroep Gelderland. "Er heeft nog geen enkele club geïnformeerd." Vitesse zou een bod van vier miljoen euro van RSC Anderlecht hebben afgewezen. "Nee, ik heb nog niks gehoord. Ik las ook dat Anderlecht geschrokken zou zijn van de vraagprijs, maar we hebben nog nooit een gesprek met ze gehad", aldus Allach.

De verdedigende middenvelder staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij Vitesse. Nakamba, die overkwam van het Franse AS Nancy, had tijdens zijn eerste seizoen in Arnhem moeite om zich aan te passen, maar sinds vorig seizoen is de middenvelder een vaste waarde bij Vitesse. Nakamba heeft inmiddels ruim vijftig officiële wedstrijden namens Vitesse achter zijn naam staan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner