25.12.2016 10:28

Van der Sar: "Ajax naar een hoger plan tillen"

Edwin van der Sar voelt zich prettig in zijn nieuwe functie bij Ajax en is erg te spreken over de supporters van 'zijn' club. De directeur van de Amsterdammers is blij met de goedlopende verkoop van halve seizoenkaarten.

Van der Sar is sinds 11 november algemeen directeur bij Ajax en dat bevalt hem uitstekend. "De laatste vijf weken draai ik volop mee in mijn nieuwe rol en dan merk je dat er belangrijkere dossiers op je bureau komen te liggen", schrijft de oud-doelman in zijn column in De Telegraaf. "Ik ben nog steeds blij dat ik eerst een paar jaar heb geleerd om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Ik heb het gevoel dat de hele clubleiding klaar is om Ajax naar een hoger plan te tillen.'

De bestuurder van Ajax is daarnaast erg positief over de supporters van de club. "Onze aanhang voelt zich verbonden met de club. Tegen PSV zat het bomvol, we hebben bijna duizend halve seizoenkaarten verkocht voor de tweede helft van de competitie en voor het Europese duel met Legia Warschau hebben de fans nu al ruim 30.000 kaarten gekocht. Voor een wedstrijd in februari!", aldus een enthousiaste Van der Sar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner