21.12.2016 14:02

'Teleurstellend West Ham laat Payet niet gaan'

West Ham United is niet van plan om in januari mee te werken aan een transfer van sterspeler Dimitri Payet. Vorig seizoen kende West Ham United aan de hand van de Fransman een sterk seizoen, maar tijdens het huidige seizoen gaat het een stuk minder met The Hammers.

West Ham United eindigde vorig seizoen op de zevende plaats en Payet was de absolute uitblinker met negen doelpunten en twaalf assists. Dit seizoen vechten The Irons echter tegen degradatie en onlangs sloot Payet een transfer in januari niet uit. "Het is duidelijk dat we een hele slechte seizoenstart meemaken. Of ik moet vertrekken in januari? Op dit moment vraag ik mezelf andere dingen af, maar ik sluit mezelf niet af voor een vertrek", aldus de middenvelder tegenover Telefoot.

De Fransman wil zelf wellicht vertrekken, maar West Ham United is niet van plan om Payet te laten gaan. Sky Sports heeft namelijk vernomen dat The Hammers een vertrek van de Franse middenvelder zullen blokkeren. Payet vertrok een anderhalf jaar geleden van Olympique Marseille naar West Ham United. Zijn contract werd binnen een jaar al opengebroken en verlengd. De Fransman ligt daardoor nog vast tot medio 2021. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner