08.12.2016 15:39

Wenger sluit verkoop Özil en Sánchez uit

Arsenal wil graag de contracten van sterspelers Mesut Özil en Alexis Sánchez verlengen, maar beiden hebben nog niets getekend. Volgens Arsenal-manager Arsène Wenger hoeven de supporters niet bang te zijn de spelers op korte termijn te verliezen.

De contracten van Özil en Sánchez lopen nog door tot juli 2018. Wanneer Arsenal niet wilt dat de spelers transfervrij vertrekken, zouden ze deze zomer verkocht moeten worden. Wenger sluit echter uit dat een snelle transfer gaat gebeuren, ook als de contractbesprekingen spaak lopen.

"Het maakt niet uit wat er gaat gebeuren: ze blijven de komende achttien maanden en hopelijk nog veel langer", aldus de 67-jarige Wenger op de persconferentie in de aanloop naar de competitiewedstrijd met Stoke City.

Arsenal wil dolgraag het contract van Özil en Sánchez openbreken, maar beide spelers lijken tot dusverre nog terughoudend. Wenger was duidelijk geïrriteerd over de vele vragen omtrent de verlenging. "Jullie vragen altijd dezelfde dingen, maar dat komt de snelheid van de onderhandelingen niet ten goede."

"Je moet het proces respecteren. Soms gaat het snel, soms gaat het langzaam. De enige vervelende aan langzame besprekingen is dat je elke persconferentie dezelfde vragen krijgt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner