29.11.2016 14:27

Kashia gefrustreerd: "We geven de goals weg"

Aanvoerder Guram Kashia kan het niet geloven: Vitesse weet ook tegen Excelsior niet te winnen. (26-11-2016)
Aanvoerder Guram Kashia kan het niet geloven: Vitesse weet ook tegen Excelsior niet te winnen. (26-11-2016)

Vitesse wist afgelopen zaterdag opnieuw niet te winnen. Tegen Excelsior werd het ternauwernood 2-2 in de Gelredome. Aanvoerder Guram Kashia baalt enorm van de tegenvallende sportieve prestaties.

Vitesse wacht inmiddels al twee maanden op een overwinning en de onvrede bij de supporters begint langzamerhand toe te nemen. Afgelopen weekend was er na afloop een fiks fluitconcert te horen in de Gelredome. "We moeten vaker een clean sheet neerleggen. Zonder dat we onze stijl volledig gaan veranderen. Wij scoren zowat elke wedstrijd, maar het is zaak achterin de boel ook eens dicht te houden. En dat kan. Kijk naar de laatste zes wedstrijden", vertelt de Georgische verdediger in het Algemeen Dagblad.

"Worden we overlopen? Geven we vrachtladingen kansen weg? Nee. We komen vaak op voorsprong. Dan moet je dat vasthouden, of uitlopen. We geven goals weg. Dát moet er uit. En snel een beetje", aldus Kashia. Vitesse neemt het komend weekend op tegen PEC Zwolle en een zege is dan zeer gewenst. "Maar ik kan alleen niet zeggen dat iemand in de selectie zich nu veilig voelt. De opstelling verandert elke week. Dat is een teken dat de trainer zoekt naar de juiste samenstelling", vertelt de aanvoerder van Vitesse. "Maar we zijn al veertien wedstrijden onderweg. Dat gevoel speelt wel in de groep."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner