28.11.2016 10:18

Johansson wil na vijf seizoenen AZ wat anders

Mattias Johansson (l.) probeert Daryl Horgan (r.) te passeren. (24-11-2016)
Mattias Johansson (l.) probeert Daryl Horgan (r.) te passeren. (24-11-2016)

Mattias Johansson gaat op korte termijn een transfer maken. De verdediger van AZ Alkmaar is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging. Het huidige contract van de rechtsback loopt tot de zomer van 2017.

"Ik ga vertrekken. Ik heb mijn contract vorig jaar al eens verlengd, maar denk dat ik na vijf seizoenen bij AZ toch echt iets anders moet gaan zoeken", vertelt Johansson tegenover AZ Fanpage na de 5-1 overwinning op Heracles Almelo. Johansson weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Dat zijn dingen voor mijn zaakwaarnemer. We zullen zien wat er op mijn pad komt. Als het maar goed is voor mij en AZ."

"Ik wil me focussen op mijn spel en de wedstrijden met AZ. Als ik me bezig ga houden met randzaken, komt dat dit alles niet ten goede." Een transfer in januari lijkt het meest logische als AZ nog wat een Johansson wil verdienen. "Dat hangt ervan af wat AZ wil. Het is niet zo dat ik snel mijn spullen wil pakken. Tegenwoordig is het ook heel normaal om ergens een voorcontract te ondertekenen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner