25.11.2016 10:27

Diouf haalt hard uit naar gestopte Gerrard

El-Hadji Diouf blijkt een van de weinige spelers te zijn die geen respect heeft voor Steven Gerrard. De voormalig middenvelder van Liverpool kondigde deze week aan te stoppen als professioneel voetballer. In zijn tijd bij Liverpool had Diouf geen goede band met Gerrard.

"Toen ik bij Liverpool kwam zeiden mensen dat er een paar onaantastbare jongens waren, je mocht ze niet aanraken, maar ik deed het toch. Dat maakte het moeilijk voor mij. Ik doel op Steven Gerrard en Jamie Carragher. Ik was niet naar Liverpool gekomen om een huis te kopen en er de rest van mijn leven te wonen", vertelt Diouf aan de Franse zender SFR Sport.

"Toen ik hier kwam liet ik hem zien dat hij helemaal niets was. Hij was niets. Ik vroeg hem te vertellen of men hem later zou herinneren om zijn prestaties op een groot toernooi, een EK of een WK. Ik heb het niet over de speler, hij was een goede speler, maar ik heb het over de man Gerrard. Dat heb ik hem ook gezegd."

"Hij was in Liverpool niet een speler zoals alle anderen en dat kreeg de manager ook te horen. Ik heb discussies met Gerrard gevoerd, zoals echte mannen. Daarom mag hij mij ook niet. Hij weet dat ik zeg wat ik denk. Als het niet klopt, zeg het maar, maar dat durfde hij niet. Hij durfde niet in mijn ogen te kijken, hij was bang om met mij te praten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner