31.10.2016 13:45

Schweinsteiger traint mee bij Man United

Bastian Schweinsteiger (l.) gaat op de foto met Novica Veličković (r.) voorafgaand aan de basketbalwedstrijd tussen BC Partizan en Olimpija (16-10-2016).
Bastian Schweinsteiger (l.) gaat op de foto met Novica Veličković (r.) voorafgaand aan de basketbalwedstrijd tussen BC Partizan en Olimpija (16-10-2016).

Misschien is er toch nog hoop voor Bastian Schweinsteiger bij Manchester United. De Duitse middenvelder werd maandagochtend namelijk op het trainingsveld gesignaleerd bij de hoofdmacht van The Red Devils.

Manchester United-trainer José Mourinho deed dit seizoen nog geen beroep op Schweinsteiger. De middenvelder werd door de Portugese coach zelfs teruggezet naar Manchester United U23, maar wellicht keert de Duitser op korte termijn terug in de (wedstrijd)selectie van Manchester United. Maandagochtend stond hij voor het eerst dit seizoen op het trainingsveld samen met de hoofdmacht.

Mourinho speelt bij Manchester United steevast met twee controleurs. Ander Herrera liep tegen Burnley (0-0) echter tegen een rode kaart aan, terwijl Mourinho liever heeft dat Paul Pogba achter Zlatan Ibrahimović speelt en Marouane Fellaini voorlopig niet weet te imponeren. Michael Carrick en Morgan Schneiderlin krijgen amper speeltijd van Mourinho, waardoor er mogelijk een opening is ontstaan voor Schweinsteiger. De resultaten zijn de afgelopen periode matig bij Manchester United, waardoor Mourinho mogelijk een aantal zaken gaat veranderen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner