25.10.2016 10:46

Milan laat Donnarumma voor geen goud gaan

AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma is gefocust tijdens het competitieduel AC Milan - Juventus (22-10-2016).
AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma is gefocust tijdens het competitieduel AC Milan - Juventus (22-10-2016).

AC Milan is niet van plan om de zeventienjarige Gianluigi Donnarumma te verkopen. In Italië verwacht men dat de jongeling Gianluigi Buffon gaat opvolgen bij het nationale elftal, maar ook wordt zijn naam genoemd bij Juventus.

"Je maakt zeker een grapje? Donnarumma is een speler van AC Milan", reageert AC Milan-directeur Adriano Galliani op het gerucht dat Donnarumma in beeld zou zijn bij Juventus. "Ik hoop en ik denk dat hij nog heel veel jaren onder de lat staat bij AC Milan", aldus Galliani, die denkt dat de zeventienjarige sluitpost het ver gaat schoppen.

"Ik ben van mening dat Donnarumma de natuurlijke opvolger van Buffon is bij de nationale ploeg", vervolgt Galliani tegenover Mediaset. "Al vind ik Buffon nog steeds een geweldige doelman." Afgelopen weekend stonden Donnarumma en Buffon tegenover elkaar tijdens het competitieduel in San Siro (1-0). Donnarumma kwam als winnaar uit de strijd, aangezien Buffon een schitterende treffer van Manuel Locatelli moest incasseren. Donnarumma voorkwam daarentegen vlak voor tijd een treffer van Juventus met een geweldige redding.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner