25.10.2016 09:30

PSV-doelman Pasveer neemt de beker serieus

PSV-doelman Remko Pasveer maakt speelminuten tijdens het bekerduel PSV - Roda JC Kerkrade (21-09-2016).
PSV-doelman Remko Pasveer maakt speelminuten tijdens het bekerduel PSV - Roda JC Kerkrade (21-09-2016).

PSV-doelman Remko Pasveer hoopt dat de Eindhovenaren dit seizoen ver zullen komen in het bekertoernooi. De afgelopen drie seizoenen werd PSV telkens voortijdig uitgeschakeld, maar als het aan de tweede doelman van PSV ligt, dan halen de Eindhovenaren dit seizoen de finale.

"Het moet nu ook maar eens gebeuren in de beker", aldus de routinier, die afgelopen weekend bij afwezigheid van Jeroen Zoet ook in de competitie mocht keepen, tegenover De Telegraaf. "Ik vind dat daar wel een taak ligt voor ons als team. Ik zal er alles aan doen om te proberen de jongens zo scherp mogelijk te krijgen. Wat mij betreft ligt er een extra lading op om de finale te halen."

De ervaren doelman krijgt bij PSV waardering, maar heeft toch moeite met zijn plek op de bank. "Het is mooi als je wordt gewaardeerd, maar uiteindelijk is dit niet wat je wil. Je wil alles spelen en niet alleen buiten het veld, maar ook in de wedstrijden belangrijk zijn voor het team. Daarom was ik ook blij dat ik er afgelopen zaterdag stond op het moment dat dat moest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner