20.10.2016 12:23

Transfervrije Misidjan vertrekt naar De Treffers

Cendrino Misidjan (r.) probeert Calvin Valies (l.) van zich af te houden tijdens het competitieduel FC Emmen - SC Telstar (01-05-2015).
Cendrino Misidjan (r.) probeert Calvin Valies (l.) van zich af te houden tijdens het competitieduel FC Emmen - SC Telstar (01-05-2015).

Cendrino Misidjan gaat per direct aan de slag bij De Treffers in de Tweede Divisie. De verdediger heeft bij de club uit Groesbeek een contract tot het einde van het seizoen getekend.

De 28-jarige verdediger was transfervrij na zijn vertrek bij het Cypriotische Ermis Aradippou. De verdediger was de afgelopen dagen al op proef bij De Treffers en kennelijk is het van beide kanten bevallen, aangezien Misidjan nu definitief aan de slag gaat bij de huidige nummer acht van de Tweede Divisie. Misidjan zal wel nog even op zijn debuut moeten wachten, want aankomend weekend wordt er niet gespeeld op het Nederlandse derde niveau.

Misidjan moet bij De Treffers het gemis van Ken Leemans opvullen. De Belgische verdediger besloot onlangs om zijn carrière vanwege blessureleed te beëindigen. Ook verdediger Bram Eltink is langdurig geblesseerd, waardoor De Treffers behoefte hadden aan een nieuwe verdediger. Misidjan heeft inmiddels een aardige lijst aan clubs achter zijn naam staan. Naast Ermis Aradippou stond de mandekker ook onder contract bij SC Telstar, FC Omniworld (en later Almere City FC), FC Oss, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, FC Emmen en het Bulgaarse CSKA Sofia.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner