18.10.2016 15:15

Hummels weet niets van problemen PSV

Mats Hummels is niet op de hoogte van de problemen van PSV. De verdediger van FC Bayern München neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen de Eindhovenaren, maar weet nog weinig van zijn tegenstander.

PSV komt de laatste tijd moeilijk tot scoren, maar daar was Hummels niet van op de hoogte. "Welk probleem? Van een groot probleem weet ik niks. De ploeg ken ik vrij goed. Met Daniel Schwaab heb ik in Jong Duitsland gespeeld, Luuk de Jong heeft in Duitsland gespeeld. Met hem zal ik me woensdag het meeste bezig houden. De voor mij relevante spelers ken ik vrij goed. De rest leer ik morgenavond wel kennen."

Bayern München heeft inmiddels drie keer op rij gelijkgespeeld. Dat kwam de ploeg op kritiek te staan van trainer Carlo Ancelotti. "Hij was niet tevreden met ons, afgelopen weekend. Ik denk dat we terecht een standje hebben gekregen na de 2-2 tegen Eintracht Frankfurt. We willen meer passie tonen én beter presteren. De laatste dagen is er meer vuur in de trainingen gelegd. Dat moeten we naar de wedstrijd vertalen. Ik ben vol goede moed dat we eindelijk dat we ons echte gezicht tonen."

In Duitsland spreekt men van een crisis bij Bayern München, maar daar wil de verdediger niets van weten. "Het is niet dat we vorig seizoen over elke tegenstander heen liepen", vervolgt Hummels tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met PSV. "Ik herinner me nog een wedstrijd aan het begin van het seizoen tegen FC Augsburg. Die wonnen we ook met het nodige geluk. Wel begrijp ik de ontevredenheid. We hebben in totaal al zeven punten laten liggen. Het is tijd voor de ommekeer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner