14.10.2016 19:40

Bruno Martins Indi op jacht naar eerste zege

Bruno Martins Indi (r.) zet alles op alles om de voorzet van Matt Phillips te blokken. (24-09-2016)
Bruno Martins Indi (r.) zet alles op alles om de voorzet van Matt Phillips te blokken. (24-09-2016)

Stoke City wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. The Potters staan onder grote druk en hebben alleen Sunderland onder zich op de ranglijst. Beide ploegen treffen elkaar zaterdagmiddag.

Bij Stoke City staan de Nederlanders Bruno Martins Indi, Erik Pieters en Ibrahim Afellay onder contract. De ploeg heeft het erg zwaar, maar Martins Indi ziet de komende duels met vertrouwen tegemoet.

"Er is altijd druk in het voetbal, maar die wordt natuurlijk groter als je geen goede resultaten behaalt. Dat is duidelijk het geval in de laatste wedstrijden, waarin we te veel tegendoelpunten kregen en in de laatste minuten nog gelijkmakers tegen", aldus 24-jarige geboren Portugees.

"De groep groeit steeds dichter naar elkaar toe en we leren elkaar steeds beter kennen. Deze wedstrijd tegen Sunderland is heel belangrijk en ook een goede mogelijk", aldus Martins Indi op de clubsite. 

Martins Indi kwam in de zomer van FC Porto naar Engeland. De verdediger kon niet meteen rekenen op een basisplaats, maar lijkt zich nu wel basisspeler te mogen noemen. De laatste vier competitiewedstrijden van Stoke stond Martins Indi in de basis.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner