12.10.2016 14:47

AC Milan niet geïnteresseerd in Fàbregas

Cesc Fàbregas (r.) draait weg bij Mesut Özil (l.) tijdens het competitieduel Arsenal - Chelsea (24-09-2016).
Cesc Fàbregas (r.) draait weg bij Mesut Özil (l.) tijdens het competitieduel Arsenal - Chelsea (24-09-2016).

Cesc Fàbregas werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar AC Milan, maar volgens AC Milan-trainer Vincenzo Montella is de Spaanse middenvelder van Chelsea niet in beeld bij de Italiaanse grootmacht.

Fàbregas komt onder Chelsea-trainer Antonio Conte amper aan spelen toe. De middenvelder kwam tot dusver tot vier competitiewedstrijden, Fàbregas kreeg slechts één keer een basisplaats van de Italiaanse coach. Mocht de middenvelder hopen op een transfer in januari naar AC Milan, dan kan hij dat uit zijn hoofd zetten. Montella is namelijk niet geïnteresseerd.

AC Milan is weliswaar op zoek naar een nieuwe middenvelder, maar Fàbregas past niet bij AC Milan. "We zoeken een speler met dezelfde eigenschappen als Riccardo Montolivo. Iemand die met zijn tweeën op het middenveld kan spelen", aldus Montella tegenover Corrierre della Sera. "Fàbregas? Hij heeft die eigenschappen niet."

AC Milan zoekt een tijdelijke vervanger voor Montolivo, omdat de Italiaanse middenvelder een zware knieblessure heeft opgelopen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner