29.09.2016 11:18

Schaken ontevreden over ADO: "Los zand"

Ruben Schaken kan zijn ogen niet geloven tijdens het competitieduel Excelsior - ADO Den Haag (19-08-2016).
Ruben Schaken kan zijn ogen niet geloven tijdens het competitieduel Excelsior - ADO Den Haag (19-08-2016).

Ruben Schaken is ontevreden over het huidige spel van ADO Den Haag. De Hagenaars begonnen sterk aan de competitie, maar zijn inmiddels afgezakt naar de tiende plaats op de ranglijst.

"Het is de laatste wedstrijden los zand bij ons", aldus de rechtsbuiten in gesprek met Voetbal International. "Als we niet oppassen staan we straks op de plekken rondom de degradatiestreep. In de eerste vier duels speelden we in een herkenbaar systeem. En dat zag je ook terug in de goede resultaten. Niets ten nadele van de jongens die er de laatste weken in zijn gekomen, maar als ploeg staan we gewoon niet goed meer. Op dit moment spelen we niet meer in onze kracht."

"Als team doen we het niet goed", vervolgt de oud-speler van onder meer Feyenoord en VVV-Venlo. "Ikzelf ook niet, dat wil ik graag benadrukken. Dat is puur een constatering. Maar ik zal daar deze week wel mijn zegje over doen. Gewoon omdat ik wil voorkomen dat we met ADO een moeilijk jaar tegemoetgaan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat, wanneer we op dezelfde wijze spelen als in de eerste wedstrijden, we mee kunnen strijden in het linkerrijtje."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner