24.09.2016 11:45

Amateurs stunten mogelijk met komst Verhoek

Wesley Verhoek heeft het na afloop van het play-offduel De Graafschap - Go Ahead Eagles aan de stok met een supporter. (22-05-2015)
Wesley Verhoek heeft het na afloop van het play-offduel De Graafschap - Go Ahead Eagles aan de stok met een supporter. (22-05-2015)

Wesley Verhoek gaat mogelijk aan de slag bij de amateurs van DHC Delft. De club uit de Hoofdklasse is bezig om de oud-speler van onder anderen ADO Den Haag, FC Twente en Feyenoord toe te voegen aan de selectie. DHC staat momenteel vijfde in de Hoofdklasse en hoopt met Verhoek promotie af te kunnen dwingen.

De 29-jarige aanvaller speelde zijn laatste officiële wedstrijd bijna driekwart jaar geleden, toen hij nog voor FC Pune City uit India speelde. Sindsdien verdween Verhoek van de radar, alhoewel hij aan het begin van het huidige seizoen in het nieuws kwam door mee te trainen met DHC. 

Tegenover het Algemeen Dagblad vertelt trainer Rob de Lange dat zijn club bezig is met Verhoek. "We zijn bezig zijn overschrijving rond te krijgen. Hij speelde het laatst in India, dus daarover zijn we met de Indiase voetbalbond in de slag." Verhoek speelde een kleine driehonderd wedstrijden in zijn carrière, waarvan precies tweehonderd in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner