21.08.2016 20:13

Van Bronckhorst ziet verbeterpunten na zege

Feyenoord heeft de lastige uitwedstrijd bij Heracles Almelo met 0-1 weten te winnen. Trainer Giovanni van Bronckhorst concludeert na afloop dat de Rotterdammers op karakter hebben gewonnen.

Karim El Ahmadi was met zijn treffer voor rust beslissend in Almelo. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van de Marokkaanse middenvelder die de bal hard achter doelman Castro pegelde. “We hadden wel wat geluk”, vertelt hij in gesprek met FOX Sports. “Als Heracles één van hun kansen had benut, dan was het nog een moeilijke wedstrijd geworden.”

Winst in Almelo is geen vanzelfsprekendheid voor Feyenoord. Van de laatste elf ontmoetingen op het kunstgras wist Feyenoord drie keer te winnen. “In de slotfase groeide er iets binnen ons team om koste wat kost te winnen. Ik ben daarom zeker blij met dit resultaat, maar voetballend kan het allemaal nog beter”, zegt Van Bronckhorst.

Na drie speelronden is Feyenoord koploper van de Eredivisie. De Rotterdammers leden nog geen puntverlies en incasseerden nog geen enkele tegengoal. “Dat geeft vertrouwen”, vervolgt Van Bronckhorst. Maar we moeten zeker nog stappen maken. We hebben hier tegen Heracles niet zo gedomineerd zoals we eigenlijk wilden.”

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner