16.08.2016 16:10

Woudenberg tevreden over zijn eigen start

Feyenoord-verdediger Lucas Woudenberg geeft aanwijzingen tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Twente. (14-08-2016)
Feyenoord-verdediger Lucas Woudenberg geeft aanwijzingen tijdens de competitiewedstrijd tegen FC Twente. (14-08-2016)

Lucas Woudenberg voelt zich op zijn plek bij Feyenoord. De linksback krijgt dit seizoen een kans in Rotterdam, nadat hij afgelopen seizoen op huurbasis voor NEC Nijmegen speelde. De eerste twee wedstrijden was Woudenberg basisspeler.

Woudenberg is de vervanger van de geblesseerde Miquel Nelom. "Er zijn altijd momenten die beter kunnen, natuurlijk", vertelt Woudenberg via de officiële kanalen van Feyenoord. Hij ziet een goede samenwerking met Tonny Vilhena en Eljero Elia. "Zeker ook met Tonny, veel positiewisselingen in het veld. Dat is moeilijk verdedigen, we kwamen er een aantal keer goed doorheen. Dat is een kracht van ons alle drie."

Woudenberg kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn periode in Nijmegen. "Ik heb natuurlijk afgelopen jaar bij NEC een goed jaar kunnen draaien en daar ook alles gespeeld, die lijn wil ik hier doortrekken. De laatste twee wedstrijden in de Eredivisie begon ik in de basis. Ik denk dat we tevreden mogen zijn, twee keer winnen en de nul houden. En ik voetbal zelf ook lekker."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner