07.08.2016 18:15

Hasselbaink en Chery winnen eerste wedstrijd

Queens Park Rangers-manager Jimmy Floyd Hasselbaink is het seizoen in Engeland goed begonnen. De Nederlandse coach zag zijn QPR met 3-0 winnen van Leeds. Oud-FC Groningen-speler Tjaronn Chery scoorde.

Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op een voorsprong. Nedum Onuoha scoorde de openingstreffer. Een kwartier voor tijd scoorde Chery uit een strafschop nadat Jordan Cousins werd neergehaald. In de blessuretijd van de wedstrijd maakte Sebastian Polter op aangeven van Onuoha de 3-0 tegen de touwen. Chery werd twee minuten voor tijd naar de kant gehaald.

"Het was een goed start. Perfect dat was het niet, maar het was goed genoeg. We speelden georganisseerd en controleerden zowel in de eerste als in de tweede helft. Nu is het zaak om dit niveau vast te houden en er moet nog gewerkt worden aan andere dingen." Hasselbaink meldde tegenover West London Sport dat hij nog op zoek is naar een nieuwe spits.