04.08.2016 11:15

'Anti-Barça clausule in contract Jesé bij PSG'

Real Madrid doet er alles aan om te voorkomen dat Jesé Rodríguez in de toekomst voor FC Barcelona speelt. De vleugelaanvaller staat op het punt om Real Madrid te verruilen voor Paris Saint-Germain.

De Spaanse grootmacht laat Jesé naar Paris Saint-Germain vertrekken, maar alleen als de Parijzenaars akkoord gaan met een speciale clausule. Volgens L'Équipe wil Real Madrid voorkomen dat Jesé in de toekomst naar FC Barcelona vertrekt en daarom laten de Madrilenen een speciale clausule in het contract van Jesé opnemen. Paris Saint-Germain mag Jesé daardoor niet verkopen naar FC Barcelona.

De Parijzenaars betalen naar verluidt 25 miljoen euro voor de 23-jarige vleugelaanvaller, die de jeugdopleiding van Real Madrid doorliep. Jesé speelde inmiddels ruim honderddertig wedstrijden in het shirt van Real Madrid en Real Madrid Castilla, maar de vleugelaanvaller wist nimmer een vaste basisplaats te veroveren bij Real Madrid. Jesé heeft bij Real Madrid onder meer Cristiano Ronaldo en Gareth Bale voor zich.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner