26.07.2016 10:14

Ook NEC hoopt op spelers van Man City

De spelers van NEC luisteren naar de aanwijzingen van de nieuwe Duitse trainer Peter Hyballa. (22-06-2016)
De spelers van NEC luisteren naar de aanwijzingen van de nieuwe Duitse trainer Peter Hyballa. (22-06-2016)

Ook NEC Nijmegen hoopt in de toekomst spelers van Manchester City te mogen verwelkomen. Danny Hoekman, technisch directeur van NEC, is op dit moment in Engeland om te onderhandelen met Manchester City.

"Maar dat zit echt nog in de oriënterende fase", aldus de technisch directeur tegenover Voetbal International. "In de komende dagen hoop ik wat concreter over bepaalde spelers te kunnen praten met Manchester City, voor de lange termijn en voor de korte termijn. Het contact tussen City en NEC lag er al voordat ik hier werd aangesteld. Het kan altijd snel gaan, maar dat verwacht ik nu nog niet."

NEC is niet de eerste Nederlandse club die gaat samenwerken met Manchester City. NAC Breda heeft in Ashley Smith-Brown en Thomas Agyepong momenteel twee spelers van Manchester City op huurbasis rondlopen, terwijl vorig seizoen de Turkse spits Enes Ünal voor een half jaar werd gehuurd van Manchester City. Tijdens het huidige seizoen speelt Ünal echter voor FC Twente. Ook SC Cambuur deed in het verleden zaken met Manchester City. Jack Byrne, inmiddels Blackburn Rovers, werd vorig seizoen nog gehuurd van de Engelse grootmacht. Albert Rusnák en Sinan Bytyqi werden eveneens door de Friese club gehuurd van The Citizens.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner