25.06.2016 22:13

Griek hoopt op langer verblijf in Enschede

Georgios Katsikas (r.) probeert Joey Dekkers (l.) van zich af te houden tijdens het oefenduel Achilles'29 - FC Twente. (18-07-2015)
Georgios Katsikas (r.) probeert Joey Dekkers (l.) van zich af te houden tijdens het oefenduel Achilles'29 - FC Twente. (18-07-2015)

Het contract van Giorgios Katsikas loopt over een aantal dagen af, maar de Griekse verdediger hoopt op een nieuwe verbintenis bij FC Twente. Katsikas speelde het afgelopen seizoen vanwege blessureleed slechts drie wedstrijden voor de Tukkers.

Zaterdagmiddag maakte Katsikas bij FC Twente zijn rentree tijdens het oefenduel met EMOS (6-0 winst). "Het was geweldig om weer op het veld te staan", aldus Katsikas op de clubsite van FC Twente. "Dit was natuurlijk geen wedstrijd waarin we defensief echt op de proef werden gesteld, maar voor mij was het vooral heel belangrijk om weer speelminuten te hebben gemaakt. Het voelde goed en ik heb nu ook nergens last van."

Katsikas kwam een jaar geleden over van PAOK Saloniki. "Ik ben vorig jaar met bepaalde doelstellingen naar Enschede gekomen. Door de blessure is het me niet gelukt die uit te laten komen", vervolgt de Griek. "Ik hoop in aanmerking te komen voor een nieuwe verbintenis."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner