23.06.2016 12:07

Kranjčar verlaat Amerika voor Schotland

Niko Kranjčar zit teleurgesteld op de grond na afloop van het competitieduel Manchester City - Queens Park Rangers (10-05-2015).
Niko Kranjčar zit teleurgesteld op de grond na afloop van het competitieduel Manchester City - Queens Park Rangers (10-05-2015).

Niko Kranjčar gaat de Verenigde Staten na drie maanden alweer verlaten. De middenvelder van New York Cosmos heeft namelijk een contract getekend bij Rangers FC, dat aankomend seizoen weer op het hoogste niveau in Schotland actief zal zijn.

Kranjčar heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Rangers en is de zesde versterking voor de Schotse promovendus. Onder meer Joey Barton tekende onlangs al een contract bij Rangers. De Engelse middenvelder vertrok bij Burnley, dat het afgelopen seizoen kampioen werd in de Engelse Championship (tweede niveau in Engeland).

De 31-jarige Kroaat is geen onbekende in het Britse voetbal. De middenvelder stond in het verleden namelijk onder contract bij Portsmouth FC, Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers. Kranjčar begon zijn carrière in zijn vaderland bij Dinamo Zagreb en speelde in Kroatië ook voor Hajduk Split. Kranjčar heeft tevens een verleden bij Dinamo Kiev, terwijl hij de afgelopen drie maanden tot zeven duels en één doelpunt in de North American Soccer League kwam.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner