28.05.2016 09:34

Van Moorsel langer verbonden aan Sparta

Paco van Moorsel en Sparta Rotterdam hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. Het huidige contract van de speler is met een seizoen verlengd. Daardoor ligt Van Moorsel tot de zomer van 2018 vast bij de Kasteelclub.

Hoofdtrainer Alex Pastoor is content met de contractverlenging. "Paco van Moorsel heeft het afgelopen seizoen laten zien wat hij in zijn mars heeft. Dit is gekomen door een combinatie van de stappen die hij heeft gezet qua fysieke arbeid en attitude met zijn voetbalkwaliteiten. Daardoor was zijn rendement hoog en groeide hij uit tot een belangrijke speler in ons team", vertelt hij op de website van Sparta.

"Natuurlijk was het hoogtepunt het kampioenschap van de Jupiler League", vervolgt Van Moorsel. "Maar als ik verder kijk naar mijn ontwikkeling heb ik het afgelopen jaar een paar grote stappen gemaakt. Ik heb nagenoeg alle wedstrijden gespeeld en kon belangrijk zijn voor het team. Die lijn wil ik graag doortrekken komend seizoen in de Eredivisie met Sparta Rotterdam en daar is nu duidelijkheid over. Dat is een prettig vooruitzicht richting de voorbereiding die volgende maand start."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner