25.05.2016 12:45

Arsenal heeft Xhaka eindelijk binnen

Na vele speculaties maakt Arsenal woensdag op de officiële clubwebsite bekend dat Granit Xhaka binnen is. De middenvelder maakt de overstap van Borussia Monchengladbach naar de nummer twee van Engeland.

Xhaka tekent een meerjarig contract voor een nog onbekende transfersom. De speler zal zich, na het EK, in juli melden bij zijn nieuwe club. Arsene Wenger is blij met zijn nieuwe aanwinst: "Granit Xhaka is een veelbelovende, jonge speler met al veel Champions League en Bundesliga-ervaring. We houden hem al een tijdje in de gaten en wij zijn ervan overtuigd dat hij een speler is die kwaliteit aan onze selectie toevoegt. Wij wensen hem veel succes op het EK met zijn land Zwitserland en wij kunnen niet wachten om hem volgend seizoen welkom te heten bij Arsenal."

Ook de speler zelf kwam met een korte reactie: "Ik ben erg trots dat ik volgend seizoen voor Arsenal speel. Ik kan niet wachten om deze speciale club te vertegenwoordigen en te mogen spelen in de Premier League. Ik zal alles geven om Arsenal aan prijzen te helpen en de fans gelukkig te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner