07.05.2016 16:22

Pellegrini hoopt in Premier League te blijven

Manuel Pellegrini hoopt in de Premier League actief te blijven. De 62-jarige trainer, die Manchester City aan het einde van het seizoen verlaat, geniet nog elke dag van het voetbal.

"Ik ga na het seizoen naar mijn opties kijken, wil het seizoen eerst zo goed mogelijk afsluiten. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar zou graag in de Premier League willen blijven. Dit is voor mij de beste competitie in de wereld. Het is een competitieve competitie omdat veel teams dezelfde potentie hebben en alle teams veel geld hebben om goede spelers te halen", vertelde de oefenmeester aan Daily Mirror.

"Misschien wordt er niet het beste voetbal gespeeld, maar ik vind het wel de beste competitie. Ik zou het dus een really important option vinden om in de Premier League te blijven als er een project ligt waarmee er een competitief team kan worden gesmeed", besloot Pellegrini zijn verhaal.

Ondanks zijn contract tot medio 2017, verlaat hij Manchester een jaar eerder. Hij wordt opgevolgd door Josep Guardiola, die nu nog de leiding heeft bij Bayern München.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner