29.04.2016 10:59

Klopp baalt van 'enige fout' tegen Villarreal

Lange tijd leek het erop dat Liverpool een 0-0 resultaat zou meenemen naar Anfield voor de return van de halve finale in de Europa League. Trainer Jürgen Klopp baalde van de late treffer van invaller Adrián, aangezien zijn ploeg voor de rest goed speelde.

"Natuurlijk ben ik niet al te blij met de goal die we in de laatste seconde incasseren", gaf de Duitse oefenmeester na afloop van het duel aan in gesprek met BT Sport. "Maar het is pas de heenwedstrijd. Het is 1-0 en ze moeten nog naar Anfield komen. We weten hoe sterk we op eigen veld zijn", vervolgt Klopp.

De trainer weet dat Liverpool op Anfield nog ongeslagen is dit seizoen in de Europa League. "Het is nog geen gelopen koers. Er zijn negentig minuten gespeeld." Klopp was, behoudens de treffer, tevreden over de prestaties van zijn ploeg. "We hebben onze momenten gehad en we hebben goed verdedigd. Alleen bij de goal niet", kijkt de trainer terug.

"Als we genoeg mensen rond het strafschopgebied hadden gehad, was er geen probleem geweest. Maar ze speelden de bal over Kolo Touré heen. Ik weet ook niet waar Alberto Moreno op dat moment was. Dat was onze enige grote fout in deze wedstrijd. En daaruit scoorden zij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner