24.04.2016 19:58

Wenger na gelijkspel: "Dit kan gebeuren"

Arsenal kwam op bezoek bij Sunderland niet verder dan een 0-0 gelijkspel. The Gunners deden lang mee om de titel, maar een ticket voor deelname aan de Champions League komt serieus in gevaar. Arsène Wenger is er nog rustig onder.

"Dit kan altijd gebeuren als je op zondag, donderdag en weer op zondag speelt. De tweede helft was dus niet zo goed. De eerste helft was wel heel goed, maar we maakten onze kansen helaas niet af", aldus de manager van Arsenal tegen de BBC.

"Nu moeten we zorgen dat we de volgende wedstrijd gaan winnen", doelt Wenger op de thuiswedstrijd met Norwich City. "We spelen tegen teams die vechten om niet te degraderen en er alles aan doen om niet te degraderen. Dat maakt het lastig."

Arsenal staat door de remise nog vierde in de Premier League, op doelsaldo achter nummer drie Manchester City. De vierde plaats geeft een ticket voor voorronde van de Champions League. Manchester United loert echter op die positie. De ploeg van Louis van Gaal staat vijf punten achter, maar heeft wel nog een wedstrijd te goed.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner