22.04.2016 10:01

PEC Zwolle geeft pechvogel nieuw contract

PEC Zwolle heeft woord bij daad gevoegd. De Zwollenaren verlengen de samenwerking met Thanasis Karagounis. De Griekse aanvaller heeft een nieuw contract getekend dat hem tot medio 2018 in Zwolle houdt.

Karagounis staat inmiddels twee en een half jaar op de loonlijst in Zwolle, maar deed nog maar in negentien officiële wedstrijden mee. Door twee zware knieblessures speelde de Griek nog maar nauwelijks. PEC Zwolle kondigde eind maart al aan dat er een 'sociale oplossing' was gevonden voor de Griek, wiens contract deze zomer afliep. De Zwollenaren hebben de optie om Karagounis voor nog een seizoen vast te leggen.

"De directie, medewerkers, trainers en fans hebben vanaf de eerste dag dat ik in Zwolle ben het vertrouwen in me uitgesproken. Zelfs nadat ik tot twee keer toe te maken kreeg met blessureleed", vertelt Karagounis op de clubsite van PEC Zwolle. "De stad Zwolle voelt inmiddels als mijn thuis en ik blijf hard werken om de mensen trots te maken. Met de steun van God hoop ik de komende jaren gezond en fit te blijven. Ik wil me in Nederland bewijzen en belangrijk worden voor PEC Zwolle.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner