17.04.2016 18:51

Nienhuis: "Donderdag echt drie punten halen"

Leonard Nienhuis trekt een zuur gezicht tijdens PSV Eindhoven - SC Cambuur. (21-09-2014)
Leonard Nienhuis trekt een zuur gezicht tijdens PSV Eindhoven - SC Cambuur. (21-09-2014)

Leonard Nienhuis baalde na afloop van het verloren duel met NEC (2-1) enorm dat zijn ploeg opnieuw met lege handen staat. De doelman is van mening dat Cambuur op zijn minst een punt had verdiend aan het duel.

"We hebben vandaag niet slecht gespeeld en kansen gecreëerd, maar we nemen de punten niet mee", gaf Nienhuis aan voor de camera’s van FOXSports. "Dan heb je ook niet het geluk mee dat je de kansen die je wél creëert niet afmaakt. Dit mag niet gebeuren en het gebeurt wel."

"We moeten donderdag weer en dan moeten we echt drie punten halen", vervolgde Nienhuis. Met nog drie wedstrijden te gaan is het ongekend spannend in de staart van de Eredivisie. Cambuur staat namelijk twee punten achter op concurrent De Graafschap. Excelsior lijkt 'veilig' van directe degradatie, na de remise tegen Heerenveen (1-1).

Cambuur-trainer Marcel Keizer was het eens met zijn doelman en zag vooral teleurgestelde gezichten in de kleedkamer. "Het zou heel gek zijn als we nu vrolijk rondliepen", gaf Keizer na afloop aan. Toch houdt hij vertrouwen in een goede afloop. "Iedereen weet dat we in een moeilijke situatie zitten, maar ook dat we nog steeds een kanshebber zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner