13.04.2016 20:00

Benfica en Bayern op vier plekken gewijzigd

Benfica en Bayern München starten woensdagavond met vier wijzigingen in vergelijking tot afgelopen weekend. Zowel Benfica als Bayern München speelde afgelopen weekend min of meer met een B-team.

Benfica won afgelopen weekend met 2-1 van Académica de Coimbra en deed dat met Andreas Samaris, Nicolás Gaitán, Kostas Mitroglu en Jonas, maar het viertal krijgt woensdagavond geen basisplaats van Benfica-trainer Rui Vitória. Ljubomir Fejsa, Eduardo Salvio, Mehdi Carcela-Gonzalez en Raúl Jiménez mogen zich van de Portugese oefenmeester bewijzen tegen Bayern München.

Ook Bayern München-trainer Pep Guardiola heeft zijn basiselftal in vergelijking tot het competitieduel met VfB Stuttgart (3-1 overwinning) op vier plaatsen gewijzigd. Rafinha, Juan Bernat, Mario Götze en Robert Lewandowski hadden afgelopen weekend in Stuttgart nog een basisplaats, maar het viertal moet woensdagavond genoegen nemen met een plek in de bank. Thiago Alcântara, Douglas Costa, Philipp Lahm en Thomas Müller krijgen het vertrouwen van Guardiola.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner