13.04.2016 15:48

'Tottenham ziet in Mandžukić concurrent Kane'

Mario Mandžukić heeft de bal tijdens het Champions League-duel Bayern München - Juventus (16-03-2016).
Mario Mandžukić heeft de bal tijdens het Champions League-duel Bayern München - Juventus (16-03-2016).

Tottenham Hotspur hoopt zich aankomende zomer te versterken met Mario Mandžukić. De Kroaat staat op dit moment onder contract bij Juventus, maar Mandžukić kan in Turijn niet altijd rekenen op een basisplaats.

Tottenham Hotspur ziet in Mandžukić de ideale concurrent voor Harry Kane. De jonge spits scoort aan de lopende band bij Tottenham Hotspur, maar The Spurs hebben na het vertrek van Emmanuel Adebayor niet langer een spits die de concurrentiestrijd kan aangaan met Kane. Mocht Kane geblesseerd raken, dan heeft Tottenham Hotspur enkel de beschikking over jongeling Clinton N'Jie. De spits uit Kameroen kwam dit seizoen pas tot zeven invalbeurten in de Premier League.

De komst van Mandžukić zou voor een gezonde concurrentiestrijd moeten zorgen bij Tottenham Hotspur. Volgens Tuttosport willen de Engelsen echter maximaal 25 miljoen euro betalen voor de Kroaat. Het is vooralsnog onduidelijk of Juventus wil meewerken aan een transfer van de spits die bij Juventus nog een contract heeft tot medio 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner