30.03.2016 16:51

Karagounis kan rekenen op nieuw contract

Thanasis Karagounis is gefocust tijdens het competitieduel PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade (01-02-2014).
Thanasis Karagounis is gefocust tijdens het competitieduel PEC Zwolle - Roda JC Kerkrade (01-02-2014).

Thanasis Karagounis heeft een aflopende verbintenis bij PEC Zwolle, maar de Griekse aanvaller annex middenvelder kan rekenen op een nieuw contract in Zwolle.

PEC Zwolle heeft een optie in het contract van Karagounis en kan de verbintenis van de Griek met één jaar verlengen, maar dat gaat PEC Zwolle niet doen. De Griek staat al sinds januari 2014 onder contract bij PEC Zwolle, maar speelde wegens twee zware knieblessures pas negentien officiële duels in het shirt van PEC Zwolle. De Zwollenaren hebben echter een 'sociale oplossing' gevonden voor Karagounis, die nog altijd aan het herstellen is.

Karagounis kan bij PEC Zwolle een contract voor twee seizoenen tekenen. "Dan moet je denken aan een constructie waarbij hij begint met een wat lager salaris, maar meer gaat verdienen zodra hij weer fit is en minuten gaat maken", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover Voetbal International. "We zijn door zijn blessureverleden dus wel wat voorzichtiger. Maar uit sociaal oogpunt willen we hem zeker niet laten vallen. Bovendien geloven we nog steeds dat Thanasis het potentieel heeft te slagen bij PEC Zwolle."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner