25.03.2016 16:13

Poulsen wil rampseizoen achter zich laten

Simon Poulsen (r.) loopt zich warm tijdens een training van PSV. (06-07-2015)
Simon Poulsen (r.) loopt zich warm tijdens een training van PSV. (06-07-2015)

Simon Poulsen wordt dit seizoen constant geplaagd door blessures. De Deen transfereerde afgelopen zomer van AZ naar PSV, maar kan door de vele kwetsuren geen indruk maken in Eindhoven. De terugkerende klachten aan zijn kuit houden hem ook nu aan de kant.

De Deen traint hard om weer fit te raken en gelukkig gaat het weer wat beter. "Ik heb een moeilijke periode gehad en een moeilijk seizoen, maar ik hoop en ben ervan overtuigd dat het deze keer goed blijft”, vertelt de linksback annex linkermiddenvelder tegenover PSV TV.

Die constante doorloop van blessures is niet iets waar Poulsen aan gewend is. "Het hele seizoen heb ik al problemen met mijn kuiten. Dat is vervelend, niemand weet hoe het komt en waarom het gebeurt. Ik heb het nooit eerder meegemaakt, dus voor mij is het ook nieuw."

Hoewel de Deen veel tegenslagen kent, gaat hij niet bij de pakken neerzitten. "Het is mentaal natuurlijk moeilijk, maar het is niet de eerste keer dat ik het dit seizoen meemaak. Ik ben wel vaker geblesseerd geweest in mijn carrière. Het wordt wel makkelijker naarmate je ouder wordt, maar de gretigheid om terug te komen blijft hetzelfde."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner