11.03.2016 10:43

Pochettino heeft geen spijt van 'B-elftal'

Mauricio Pochettino stuurde donderdagavond niet zijn sterkste elf spelers het veld in voor de Europa League-confrontatie tegen Borussia Dortmund. De Argentijnse trainer kreeg het deksel op de neus: Tottenham Hotspur verloor met 3-0 en lijkt zo goed als uitgeschakeld in de Europa League.

Pochettino staat nog altijd achter zijn besluit om onder meer Harry Kane niet te laten starten. Ook Moussa Dembélé en Èrik Lamela begonnen de wedstrijd op de bank. De Argentijn besloot een paar spelers rust te geven omdat de competitie belangrijker is voor Tottenham. De club uit Londen staat tweede in de Premier League en heeft een serieuze kans om de landstitel te veroveren.

De trainer vindt dat hij en zijn staf een weloverwogen keuze hebben gemaakt, die slecht is uitgepakt. "Ik ben erg teleurgesteld in het resultaat. We hadden een slechte dag, een 'bad day in the office'", aldus Pochettino tijdens de persconferentie na de wedstrijd. "We richten ons nu op de wedstrijd tegen Aston Villa. We staan er in de competitie goed voor en we zullen ons best doen om kampioen te worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner