01.03.2016 15:46

Heitinga gaat weer voetballen bij Lucky Ajax

John Heitinga besloot vlak na de winterstop om te stoppen als speler van Ajax 1, maar hij zal zijn schoenen toch weer aantrekken. Niet voor een andere club, maar voor Lucky Ajax.

Heitinga had eigenlijk voor zichzelf besloten dat hij zich zou focussen op andere zaken. "Maar op de vraag van mister Ajax Sjaak Swart of ik binnenkort mijn kicksen wil aantrekken bij Lucky Ajax, kon ik natuurlijk geen 'nee' zeggen", legt hij uit op zijn blog. "Zodra alle rust na mijn besluit te stoppen, is weergekeerd, zullen Sjaak en ik een datum prikken om mijn veteranendebuut te plannen."

De voormalig international geeft wel duidelijk aan dat het niet verder dan Lucky Ajax zal komen. "Langzaam is het besef er dat ik nu écht ben gestopt", aldus Heitinga die nog steeds veel respect geniet in binnen- en buitenland. "Het was daarom leuk afgelopen weekeinde in Duitsland mezelf in Oranjeshirt op een groot billboard tegen te komen. Een levensgrote reclame van Sky maakte duidelijk dat ik nog niet helemaal ben vergeten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner