24.02.2016 16:57

Achenteh haalt hard uit naar Vitesse en Bosz

Rochdi Achenteh uit zijn frustratie als hij voor buitenspel wordt afgevlagd tegen Heracles Almelo. (29-01-2016)
Rochdi Achenteh uit zijn frustratie als hij voor buitenspel wordt afgevlagd tegen Heracles Almelo. (29-01-2016)

Rochdi Achenteh was ongelukkig bij Vitesse en vertrok daarom bij Willem II. De aanvaller zat in Arnhem op de bank, maar hij vond vooral de sfeer niet om over naar huis te schrijven.

Onder Peter Bosz kon Achenteh niet genieten van het spelletje, zo laat hij duidelijk merken in gesprek met Voetbal International. "Peter Bosz is tactisch een uitstekende trainer. Dat Vitesse onder hem zo’n geweldig positiespel speelde, is voor een groot deel zijn verdienste", zo begint hij positief. "Alleen: er kan bij die man nooit een lachje of een dolletje van af. Hij is geen mensenmens. Bosz heeft geen menselijke touch."

Achenteh miste dan vooral het menselijke aspect bij Vitesse. "Qua faciliteiten is het top in Arnhem. Maar het gevoel bij Vitesse ontbreekt gewoon", gaat hij verder met zijn kritiek. "Er is weinig menselijkheid, geen warmte. Als spelers onderling hadden we het leuk. Zelfs ik, toen ik al maanden niet speelde. Alleen, de rest van de club werkte niet altijd mee, met uitzondering van de vrijwilligers en de materiaalmannen."

Tijdens de winterse transferperiode koos Achenteh ervoor om te vertrekken. Hij ging naar Willem II en daar is hij wel tevreden. "Als je dan meneer Streppel nu toch meemaakt  bij Willem II... Wereld van verschil. Hij bespeelt je niet met een ernstig gezicht, maar op een speelse manier. Dat waarderen voetballers."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner